parallax background

Vacatures voor trailerchauffeur

NAP Transport
✓ Heldere communicatie
✓ Flexibele planning en wagenpark
✓ Nederlandse chauffeurs
Bent u een trailerchauffeur en heeft u al een tijd gezocht naar passende vacatures? Solliciteer dan bij Nap Transport uit Ede. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers en zijn op zoek naar vakkundige trailerchauffeurs voor ons bedrijf. Weet u als geen ander een trailer te vervoeren? Lees dan verder

Benieuwd naar onze diensten?

Trailerchauffeur vacatures

Weet u als geen ander de weg in een vrachtwagen? Stuurt u met gemak zware lasten door moeilijke bochten? Als u al een tijd gezocht hebt naar passende vacatures voor een mooie baan als trailerchauffeur, dan bent u bij Nap Transport uit Ede in goede handen. Ons transportbedrijf heeft mooie kansen voor u als chauffeur. Bekijk daarom onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur en trailerchauffeur en voor u het weet vindt u waar u naar gezocht heeft. Wij weten als geen ander dat een zeecontainer vervoeren gespecialiseerd werk is en willen daarom de allerbeste chauffeurs voor onze vacatures in het containertransport.

Solliciteer snel op onze vacatures voor de volgende stap in uw carrière

Bent u de trailerchauffeur die wij nodig hebben? Vervoert u als geen ander containers en kent u de route van regio Ede naar Rotterdam en terug op uw duimpje? Dan bent u de persoon die wij hebben gezocht voor onze trailerchauffeur vacatures. Wacht niet langer en start uw loopbaan bij Nap Transport. Heeft u vragen over werken bij ons bedrijf? Neem dan contact op met onze experts. Bel naar 0318 - 622 510 of stuur een e-mail naar info@naptransport.nl. U kunt uw vragen ook stellen via ons contactformulier.

Buy now