parallax background

NAP Transport
flexibel en vernieuwend

Uw transportbedrijf

Nap Transport

Bent u op zoek naar een logistiek partner die afspraken nakomt en actief met u meedenkt? Die betrouwbaar vervoer koppelt aan flexibiliteit en eerlijke communicatie? Maak kennis met Nap Transport in Ede.

Familiebedrijf
In 1986 stond Hans Nap aan de basis van Nap Transport. Met het eenmansbedrijf bouwde hij al snel een vaste klantenkring op. Nap Transport groeide uit tot een onderneming met tientallen medewerkers. Ondanks de groei is de bedrijfsfilosofie hetzelfde gebleven: doen wat is afgesproken en continu innoveren. Het bedrijf staat inmiddels onder leiding van zoon Arjan Nap. Oprichter Hans zit weer achter het stuur en zoon Wilbert is binnen de onderneming actief als planner.

Flexibiliteit in planning en wagenpark
Een spoedklus? Grote kans dat Nap Transport u kan helpen. Wij werken met flexibele planningen en hebben een wagenpark dat veel mogelijkheden biedt. Van kleine bestelauto tot BDF-wisselbak combinaties en van city opleggers tot LZV-combinaties (ook in Duitsland). Wij werken uitsluitend met Nederlandse chauffeurs.

Vernieuwend
Bij Nap Transport willen we altijd beter en efficiënter. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. In 1990 liepen we in Midden-Nederland bijvoorbeeld voorop met de geluidsarme vrachtwagen en in 2004 gold hetzelfde voor het rijden met LZV. Ook nu en in de toekomst blijven we verantwoord investeren in duurzaamheid en efficiëntie. Bijvoorbeeld in LZV-vervoer in Duitsland.


Ons bedrijf in beeld

Samenwerking

Bent u geïnterresseerd in een samenwerking met ons of heeft u vragen over ons of over onze diensten? Wij staan u graag te woord.


Neem contact met ons op

0318 - 622 510

Contact
Buy now