parallax background

Zeecontainervervoer

NAP Transport

Als u een zeecontainer wilt laten vervoeren van of naar de haven, verzorgt Nap Transport dit graag voor u. Wij regelen reeds voor diverse opdrachtgevers in Midden-Nederland zeecontainervervoer naar de Rotterdamse haventerminals. De kern van onze aanpak: klanten ontzorgen en zo laag mogelijke demurrage- of detention-kosten.

Laat u ontzorgen bij het zeecontainer transport

Bij Nap Transport begrijpen we dat u niet zit te wachten op veel regelwerk omtrent het correct vervoeren van uw zeecontainer. Daarom nemen we graag een deel van de planning en organisatie van het zeecontainervervoer van u over. U hoeft enkel aan te geven waar en wanneer de zeecontainers binnenkomen en waar ze moeten worden geleverd. Nap Transport regelt vervolgens de rest. Wij sturen aan op efficiëntie bij al ons transport, om de kosten per zeecontainer zo laag mogelijk te kunnen houden. Voor het daadwerkelijke vervoeren van uw zeecontainer zetten we daarom modaliteiten in zoals onze LZV-combinaties. De zogenaamde Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV) biedt meerdere voordelen:

  • Meer lading in één vrachtauto;
  • Minder ritten zorgen voor brandstofbesparing;
  • Het transport is emissiearmer per gewicht dan regulier vrachtvervoer.

Ga in zee met Nap Transport

Voor het professioneel transport van uw zeecontainer kiest u voor ons bedrijf in Ede. Al sinds 1986 vervoert Nap Transport op professionele en efficiënte wijze vracht door heel Nederland. Graag meer weten over zeecontainervervoer of onze tarieven ontvangen? Neemt u dan contact op met ons kantoor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0318 - 622 510 of een e-mail sturen naar info@naptransport.nl. Als u voor Nap Transport kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw zeecontainer snel en zorgvuldig ter plekke is!

Buy now