parallax background

Vacature voor vrachtwagenchauffeur in Ede

NAP Transport
✓ Heldere communicatie
✓ Flexibele planning en wagenpark
✓ Nederlandse chauffeurs
Als u een vrachtwagenchauffeur bent die op zoek is naar een vacature in Ede, dan hebben wij naar u gezocht! Sids 1986 zorgt Nap Transport voor het vrachtverkeer van en naar de haven van Rotterdam. Als u als geen ander een vrachtwagen bestuurt, bekijk dan de vacature van ons bedrijf in Ede. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren? Bekijk dan onze vacature.

Benieuwd naar onze diensten?

Vrachtwagenchauffeur gezocht voor onze vacature in Ede

Heeft u als vrachtwagenchauffeur al enige tijd gezocht naar een passende vacature in regio Ede? Bent u een chauffeur die uitstekend uit de voeten kan met een trekker met oplegger? Dan bent u in goede handen bij ons bedrijf voor een mooie baan in het transport van zeecontainers. Als experts in trucking en services bent u bij Nap Transport in goede handen voor een mooie carrière. Bent u een echte vrachtwagenchauffeur met een passie voor containertransport? Dan moet u zeker solliciteren op onze vacatures.

Solliciteer op onze vacature voor vrachtwagenchauffeur

Als u als vrachtwagenchauffeur al enige tijd gezocht heeft naar een vacature bij een betrouwbaar en flexibel bedrijf in Ede met eerlijke communicatie naar de klant én de medewerker, dan hoeft u niet langer te zoeken. Solliciteer vandaag nog op onze vacature en wie weet rijdt u binnenkort in een van onze mooie vrachtwagens. U bereikt ons door te bellen naar 0318 - 622 510 of een e-mail te sturen naar info@naptransport.nl. Al uw vragen over onze vacatures kun u ook stellen via ons contactformulier.

Buy now