parallax background

Demurrage kosten

NAP Transport
✓ Heldere communicatie
✓ Flexibele planning en wagenpark
✓ Nederlandse chauffeurs
Om detention en demurrage kosten te vermijden dient u – voor de ‘free time’ verstreken is – uw container te laten vervoeren van de haven naar de uiteindelijke bestemming. Nap Transport uit Ede is uw partner in het efficiënt en professioneel doch scherp geprijsd vervoeren van scheepscontainers. Met gebruik van onze LZV combinaties zijn wij in staat om zeer grote vracht te vervoeren. Ontloop onnodige kosten voor demurrage en contacteer ons snel!

Benieuwd naar onze diensten?

Demurrage en detention kosten vermijden met tijdig transport

Ons mikpunt is efficiëntie, waarmee wij de kosten per vervoerde container zo laag mogelijk willen houden. Wij kunnen verschillende modaliteiten inzetten voor het transport, waaronder onze LZV-combinaties voor grotere vracht. Wij onderscheiden ons door geen extra kosten te rekenen voor een wachtende vrachtwagen. Wij koppelen de container eenvoudigweg voor u af, waarna u een halve dag de tijd heeft om deze te lossen of te laden. Als u reeds kosten voor demurrage heeft opgelopen, hoeft u daar niet nog een extra kostenpost bovenop te hebben. Wel zo netjes, vinden wij.

Wij zijn uw keus bij uitstek voor professioneel vrachtvervoer

Ook voor spoedvervoer, piekdiensten of andersoortig vervoer kunt u bij Nap Transport terecht. Onze vestiging in Ede is al sinds 1986 een begrip in de transportwereld dankzij onze uitstekende service. Wilt u ook graag gebruikmaken van onze vrachtwagens om demurrage kosten te vermijden? Bel dan naar 0318 - 622 510 of stuur een e-mail naar info@naptransport.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Buy now