parallax background

LZV transport

NAP Transport
✓ Heldere communicatie
✓ Flexibele planning en wagenpark
✓ Nederlandse chauffeurs
Om effectief een zeecontainer over land te vervoeren is een LZV van Nap Transport de superieure optie. Deze zogenaamde Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie is beschikbaar in verschillende configuraties, af te stemmen op de hoeveelheid vracht die er vervoerd moet worden. Een LZV is doorgaans de beste optie als u het transport van uw grote vracht professioneel aan wilt laten pakken. Wij regelen reeds voor meerdere opdrachtgevers in Midden-Nederland met behulp van LZV voertuigen het transport van containers, van en naar de haven van Rotterdam. Gaat u met ons in zee?

Benieuwd naar onze diensten?

Kies voor de kracht van LZV transport

Nap Transport neemt u graag het regelwerk omtrent logistiek met LZV voertuigen uit handen. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van planning en organisatie voor vervoer van grootschalige vracht. U hoeft enkel aan te geven waar de vracht geladen en gelost moet worden; wij regelen de rest! Al ons transport wordt zo efficiënt mogelijk aangepakt om de kosten voor onze klanten laag te kunnen houden. Onze LZV combinaties hebben een aantal voordelen ten opzichte van regulier vrachtvervoer:

  • Er past op één vrachtauto een aanzienlijk grotere lading;
  • Omdat er minder ritten gemaakt worden, wordt er brandstof bespaard;
  • Vervoer met een LZV is doorgaans emissiearmer.

Nap Transport, voor al uw vrachtvervoer

Als u professioneel en efficiënt vervoer wilt regelen voor uw container of andere grote vracht, kiest u voor de LZV combinaties van Nap Transport. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij transport van vracht door heel Nederland. Wilt u graag meer informatie over het gebruik van een LZV of graag een offerte ontvangen? Neemt u dan contact op met ons kantoor door te bellen naar 0318 - 622 510 of een e-mail te sturen naar info@naptransport.nl

Buy now