parallax background

Gezocht: chauffeur voor het vervoer van een zeecontainer

NAP Transport
✓ Heldere communicatie
✓ Flexibele planning en wagenpark
✓ Nederlandse chauffeurs
Bent u een chauffeur die bedreven is in het vervoer van een zeecontainer en heeft u al enige tijd gezocht of gevraagd naar werk? Bekijk dan een vacature van Nap Transport in Ede, want wij zoeken een chauffeur voor het transport van onze zeecontainers. Rijdt u met gemak de grootste vrachten van A naar B en weet u onze klanten tevreden te houden? Lees van verder over onze vacatures.

Benieuwd naar onze diensten?

Een zeecontainer chauffeur gezocht en gevraagd

Als u een chauffeur bent die bedreven is in het transport van zeecontainers, en op zoek bent naar een vacature, dan bent u bij Nap Transport in Ede in goede handen. Wij hebben verscheidene vacatures voor trailerchauffeurs. Bij ons gerenommeerde transportbedrijf profiteert u van een flexibel en duurzaam wagenpark met de mooiste wagens. Wij hebben onder andere standaard 4x2 trekkers, maar ook 6x2 voorloopastrekkers en BDF-wisselbakcombinaties vindt u in ons wagenpark. Als u als zeecontainer chauffeur heeft gevraagd om comfortabel transport, dan heeft u naar het juiste bedrijf gezocht. Onze klanten kiezen ons om onze betrouwbaarheid en onze punctualiteit. Bent u in staat de naam van ons bedrijf hoog te houden met uw chauffeurskunsten? Dan moet u zeker solliciteren op een van onze vacatures.

Stap in een van onze prachtige vrachtwagens!

Wij hebben al enige tijd gezocht naar een chauffeur voor de transport van zeecontainers, en hopelijk bent u de kandidaat waarnaar we hebben gevraagd. Heeft u interesse in onze vacature voor de zeecontainer chauffeur? Solliciteer dan snel en voor u het weet bestuurt u een van onze mooie trekkers met oplegger. Ziet u zich al het transport van- en naar de haven van Rotterdam verzorgen? Stuur dan uw sollicitatiebrief en cv naar info@naptransport.nl. Voor al uw vragen over onze vacature voor chauffeur van zeecontainers kunt u ons ok bellen op 0318 - 622 510, of deze stellen via ons contactformulier.

Buy now