parallax background

Pallet vervoer

NAP Transport
✓ Heldere communicatie
✓ Flexibele planning en wagenpark
✓ Nederlandse chauffeurs
Als u een pallet heeft waar u urgent vervoer voor zoekt, kunnen wij u verder helpen. Bij Nap Transport bieden wij flexibele laadruimte en betrouwbare chauffeurs, altijd voor scherpe prijzen. Kies u dan voor de directvracht van Nap Transport voor het vervoer van die pallet die écht niet kan wachten. In onze aanpak staat het ontzorgen van de klant centraal – waar wij tevens het zo laag mogelijk houden van de kosten onder verstaan.

Benieuwd naar onze diensten?

Voorzie uw pallet van snel en deskundig vervoer

Nap Transport biedt professioneel, exclusief vervoer, zowel voor een enkele pallet als voor grotere ladingen. Onze flexibiliteit met plannen en ons uitgebreide wagenpark zorgen dat wij snel kunnen schakelen om perfect op uw wensen in te spelen. Bij al ons vervoer staat efficiëntie centraal; zo creëren wij de marges waarmee u als klant uw voordeel doet. Op deze manier kunnen we het vervoer van uw pallet regelen met specifiek vervoer, zodat u nooit meer capaciteit afneemt dan nodig is. Een ideale oplossing!

Laat ons uw transport regelen.

De vestiging van Nap Transport is al sinds 1986 gevestigd in het centraal gelegen Ede. Vanuit onze thuisbasis rijden onze wagens dagelijks door heel Nederland. Gaat u ons ook in de arm nemen voor het vervoer van uw pallet? Voor een offerte op maat of meer informatie over onze diensten belt u naar 0318 - 622 510 of stuurt u een e-mail naar info@naptransport.nl

Buy now